FLYTTFIRMA ÖSTERMALM

EN PROFESIONELL, BILLIG & SKICKLIG FLYTTFIRMA PÅ ÖSTERMALM

Boka nu

KONTAKT

Kontakta oss idag och hör vad vi kan göra för er flytt.

  Letar du efter en flyttfirma på östermalm? då finns vi här för dig!

  Vi erbjuder full flyttservice med planering, packning, nedmontering, flytt, upp-packning, montering och iordningställande. Vi erbjuder även förvaring.

  Flyttfirma Östermalm:

  Vi är flyttfirman som erbjuder alla önskade tjänster inom flytt, främst för dig som ska flytta till, från och inom Stockholm.

  Med ett proffesionellt team, de rätta verktygen och teknikerna kan vi tillhandahålla skräddarsydda lösningar till just din flytt och hos oss får du även låna flyttkartonger utan extra kostnad. Vi hjälper till med såväl små som stora flyttar, med allt vad det innebär av packning, nedmontering, tunga lyft och hantering av ömtåliga föremål. Självklart ser vår kunniga personal till att din flytt blir stressfri och löper så smidigt som möjligt. Vi erbjuder också flyttstädning, sophantering och slänger även oönskade föremål på tippen. Efter flytten har vi även möjlighet att erbjuda montering och upp packning på den nya adressen. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett prisvärt paket som passar just dina behov.

  Våra tjänster:

  Fungerande flytt på Östermalm är en fullservice firma som erbjuder de allra flesta tjänsterna inom flyttbranschen. Med nöjda kunder över hela Sverige kan du känna dig trygg med att anlita oss.

  Utöver traditionella flyttar så kan vi även tillhandahålla hjälp med sophantering, tippning av oönskade föremål och möbler samt flyttstädning och grovstädning.

  Vi hjälper även till med trädgårdsskötsel såsom klippa gräset, kratta, rensa buskar och sly och slänga ris samt snöskottning på vintern. Vi är öppna för alla utmaningar!

  Varmt välkommen att höra av dig till oss på fungerande flytt Östermalm. Du når oss via kontaktformuläret här på hemsidan, ring, maila eller chatta direkt med oss.

  Ring flyttfirma på ÖSTERMALM

  Flyttfirma ÖSTERMALM

  Billig flytthjälp på Östermalm

  En flyttfirma på Östermalm som sätter dig och dina möbler i fokus. Vi är med er hela vägen, från packning till komplett utförd flytt.

  Vi vet av erfarenhet att det i många fall saknas hissar på många adresser på Östermalm. Detta kan skrämma iväg många flyttfirmor, andra kräver hutlösa priser för att utföra jobbet.

  Så jobbar inte vi på Fungerande Flytt Stockholm AB. Vi får flytten att fungera även om hissen är väldigt liten eller saknas helt och hållet.

  Det finns inte en endaste spiraltrappa i Sverige som har besegrat våra flyttkillar på Fungerande Flytt. Testa oss!

  Vi är vana vid att lyfta tungt och vi gör det på ett ergonomiskt och säkert sätt, vilket spar på både ryggar och dina möbler. För oss är det oerhört viktigt att dina ägodelar kommer fram till den nya destinationen oskadda.

  Det är inte för intet som vi heter Fungerande Flytt!

  Flyttfirma med flexibelt antal flyttgubbar och flyttbilar. Baserat på hur mycket som flyttas så säkerställer vi till att rätt antal man finns på plats.

  Vi kan även kostnadsfritt låna ut flyttkartonger till dig som är kund.

  Vi presenterar till skillnad från oseriösa flyttfirmor självklart våra prislistor direkt på hemsidan. Klicka här.

  Ring oss

  Ingår i din flytt

  Vad som alltid ingår när du väljer att flytta med hjälp från Fungerande Flytt AB.

  Vanliga frågor & svar

  Ett RUT-avdrag är ett avdrag på 50% av arbetskostnaden, som vi får betalt av Skatteverket. Kort förklarat, så får du flytten för ungefär halva ordinarie pris. Material och flyttbilskostnad ingår inte.

  Vi sköter din ansökan om RUT-avdrag, så att du kan fokusera på ditt nya boende.

  Under 65 år fyllda har du rätt till 25.000:- per år och är du över 65 har du rätt till 50.000:- per år.
  Observera att blir du inte godkänd för RUT-avdrag förbehåller vi oss rätten att debitera dig för utebliven summa.

  Personen som ansöker om RUT ska vara minst 18 år. Tänk även på att du måste betalat tillräckligt med skatt under året för att få nyttja RUT-avdraget.

  Det beror på hur mycket ROT-avdrag du har nyttjat. Har du använt ROT-avdrag för 50.000:-, har du inte rätt till RUT.

  Ja, vi erbjuder faktura med betalning 30 dagar efter avklarad flytt.

  Självklart, vi sorterar det ni vill tippa och lämnar det vid återvinningsstationen.

  Det beror på hur mycket prylar du har, men som en tumregel i flyttbranschen brukar vi säga 1 kartong per KVM.

  Ja det gör vi. Vi kan även hjälpa till ifall ni ska flytta utomlands.

  Ja det kan man, och för ett rimligt pris. Vi hjälper er hela vägen – från packning till komplett flytt.