Din ultimata bohagsflytt i Stockholm

Går du i flytt tankar men drar dig för flytta ditt privata bohag på egen hand?

Vill du gärna flytta, men vill slippa allt krångel och alla bestyr runt omkring? Kontakta då oss istället. Bohagsflytt i Stockholm förstår att flyttar är ett tidskrävande projekt som kräver god organisering och lite finess.

Vi är ett proffesionellt team som dagligen utför både stora och små flyttar åt såväl privatkunder som stora företagskunder. Ingen uppgift är för liten eller för stor för oss och vi arbetar inom hela stor Stockholm.

Bohagsflytt i Stockholm

Bohagsflytt i Stockholm skräddarsyr alla flyttar så att de passar just dig som kund vilket innebär att du helt kan fokusera på annat medan vi sköter flytten åt dig. Vi vill att alla våra kunder ska få en positiv upplevelse när de anlitar oss, därav förbereder vi alla flyttar noga för att allt ska ske så smidigt som möjligt.

Låter detta intressant?

Klicka här för en kostnadsfri offert.

Fördelar med att anlita oss!

Oavsett vilken typ av flytthjälp du behöver inför din flytt och oavsett situation erbjuder vi en rad tjänster för att på bästa sätt utföra din flytt så smidigt och säkert som möjligt. Det spelar ingen roll om du flyttar till lägenhet med eller utan hiss, eller till ett hus, vi på Bohagsflytt i Stockholm finns här för att hjälpa dig i alla lägen.

Våra tjänster innefattar flytt av hela eller delar utav bohag, nedpackning och nedmontering. Uppackning och iordningställande på den nya adressen, flyttstäd och mindre återställande på den gamla adressen.

Med hjälp av noggranna förberedelser och en skiss över själva flytten får vi en bra överblick av flyttens alla delar. Detta underlag använder vi som offert och är även en checklista som både vi och kunden kan bocka av. Vi är ett professionellt flytt team i Stockholm som tar hand om alla dina önskemål och behov inför just din flytt.

Flytta med flexibilitet:

Om du som kund vill vara delaktig i själva flytten och utföra en del utav arbetet på egen hand samtidigt som du anlitar oss går det självklart jättebra. Vi är alltid flexibla och alla våra tjänster går att få hur lite eller mycket man själv vill. Tex så kan vi förse dig med packmaterial, hjälpa till med emballering av ömtåliga föremål eller vid extra tunga lyft, såsom piano flyttar. Oavsett om du flyttar till en sommarstuga, takvåning, en lägenhet i stan eller ett stort hus med flera våningar så finns vi här för att hjälpa dig.

Vi är stolta över att kunna erbjuda så många flexibla tjänster till så förmånliga priser för en Bohagsflytt i Stockholm. Ta en titt på våra priser för att få en uppfattning om vad just din flytt skulle kosta.

Positiva recensioner:

Vi är stolta över alla de fina recensioner vi får från våra kunder och vi är alltid måna om varje enskild flytt. Som företag är vi i en ständig utveckling där vi arbetar för att alltid hänga med och förbättra oss. Av de recensioner vi får förstår vi vad våra kunder vill ha och vi kan idag ärligt säga att vi möter kraven på marknaden med väl godkänt. Tack vare vårt fantastiska team av duktiga och pålitliga medarbetare är våra kunder alltid nöjda med de tjänster vi utfört.

Vi är en flyttfirma att räkna med i alla väder och vid alla tidpunkter. Självklart sätter vi dig som kund i fokus och skräddarsyr alla våra tjänster så att de passar just dig. Vi på Bohagsflytt i Stockholm ser fram emot att du kontaktar oss vid din nästa flytt.

Omdömen om oss

flyttfirma i Stockholm

Klicka in här om du går i flytt tankar:

Vill du veta mer om hur vi på Flyttfirma i Stockholm kan hjälpa dig med just din flytt?

Klicka här för en kostnadsfri offert.

 

Besök oss på (adress) och fyll i formuläret. Så snart vi gått igenom din förfrågan återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert på din Bohagsflytt.

Vi arbetar över hela stor Stockholm, från innerstan till alla förorter.  Och hjälper dig med allt vad en flytt innebär. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för din bästa flytt.

 

Klicka här för en kostnadsfri offert.

Glad flytt!

Ring Oss