Packhjälp Stockholm

 

Har du ingen som kan hjälpa dig att packa? Eller så kanske du har ryggproblem, inte orkar själv eller helt enkelt vill spara tid – hör av dig till oss, din packhjälp Stockholm. Vi sköter hela din flytt med både ned- och uppackning om så önskas.

Även om man orkar och har tid kan det även vara smart att anlita en flyttfirma för nedpackning av exempelvis kök. Vi är experter på att packa ner ömtåligt gods som tallrikar, finporslin, glas eller andra ömtåliga ägodelar.

Våra flyttkillar har genomfört en ”packmästarutbildning” där dom får lära sig dom bästa teknikerna för placering och emballering av köksutrustning, tavlor, möblemang osv.  Vi använder ett speciellt silkespapper runt porslin och har bubbelplast för ömtåliga möbler. Allting för att kunna garantera en smärtfri flytt och transport av dina möbler och ägodelar.

En vanlig miss som är vanligt bland flyttkunder är att packa flyttkartonger fel. Antingen emballerar man för lite i kartonger, vilket resulterar i att ömtåligare föremål som porslin eller glas kan gå sönder i transporten. En annan vanlig miss vi ser i branschen är att packa kartonger alldeles för tungt. I flyttbilen ställs det upp emot 4 kartonger ovanpå varandra. Är dom för tungt packade, så kan den understa flyttkartongen gå sönder. Vilket resulterar i skadat gods som inte vår eller någon annan flyttfirmas försäkring täcker.

Ofta använder kunder billiga kartonger som inte är tillräckligt tåliga med flera lager wellpapp, som enklare går sönder.

Köper man till packhjälp med oss – då ingår stabila säkra kartonger, alla flyttkartonger som vi packar går under vår försäkring. Vi tar fullt ansvar för att ditt ömtåliga porslin/glas/ägodelar kommer fram hela till den nya destinationen.

Med Fungerande Flytt får du en helservice, från en fullt möblerad lägenhet som vi packar ner, till den nya destinationen där vi packar upp dina ägodelar igen och ställer dom på plats. Det enda du behöver göra är att berätta vart du vill ha dina ägodelar, så sköter vi resten. Vi är båda snabba, effektiva och varsamma.

Hör av dig idag genom för ett prisförslag via vår gratis offertförfrågan. Eller ta dig en titt på våra timpriser här.

flyttfirma-stockholm