kontorsflytt i stockholm – Aldrig har det varit lättare att flytta

Din verksamhet har vuxit och du behöver flytta kontoret till helt nya lokaler. Eller kanske du behöver komma närmare till din målgrupp för att veta mer vad de behöver och vill ha. Vi förstår dig precis och hjälper dig så att du på ett bekvämt och smidigt sätt kan flytta ditt kontor. När du ska flytta din verksamhet eller ditt företag behöver du anlita hjälp från en expert.

Vi ser till att din kontorsflytt i Stockholm blir trygg och säker. Vi finns alltid där för dig som en pålitlig aktör under hektiska kontorsflyttar. Skicka oss en förfrågan via e-post eller telefon för att registrera dig.

Klicka här för en kostnadsfri offert.

Hur vi går tillväga Kontorsflytt i Stockholm

Med Fungerande flytt får en en förstklassig tjänst med att flytta ditt kontor, särskilt om du bor och verkar i Stockholm. Vi blir så glada om du väljer oss så att vi får möjlighet att visa dig vår expertis. Som de säger, planering och förberedelse är hemligheten till att lyckas. Så vi börjar just där, med att förbereda oss. Vi har ett heltäckande förfarande för flytten vilket innefattar intern förberedelse, hantering av datorutrustning, frånkoppling, inkoppling, flytt av möbler och andra otympliga flyttsaker fram till den sista punkten som är städning. Utöver detta erbjuder vi ytterligare tjänster för att göra det ännu enklare för dig. Vi är glada över att få dela med oss av dem, tala bara om om vad du har för frågor och önskemål. Vi utformar vår strategi helt och hållet utifrån vad du vill ha.

Om du väljer oss som din partner för kontorsflyttning kan du känna dig trygg och lugn eftersom vi tar dina förslag på allvar och arbetar med öppenhet och transparens. Dessutom har vi ett par fler referenser att visa dig, t.ex. trafiktillstånd, godkännande för RUT, försäkringar och montering.

Vi anpassar din offert!

Om du vill ha några tillägga tar vi alltid hänsyn till dina önskemål. Se våra olika paket för närmare information. Vi har en mängd olika erbjudanden för alla typer av kontor och organisationer. Fungerande flytt utformar många flexibla erbjudanden för att våra värdefulla kunder ska bli helt nöjda. Vi har många år bakom oss med kontorsflytt i Stockholm. Givetvis kan du få en kostnadsfri rådgivning. Kontakta oss för fler lösningar.

Känn dig trygg med oss:

Du kan känna dig helt och håller trygg när du flyttar med oss inom Stockholm. Dina ägodelar är i trygga händer. Vi kan vår sak, och din flytt kommer flyta smidigt och obehindrat. Då vi har trafiktillstånd, försäkring och godkännande för RUT uppstår det inga problem från vår sida. Vi tillhandahåller alla typer av kontorsflytt i Stockholm till olika priser.

Omdömen om oss

Företagsflytt i Stockholm

Några fördolda hemligheter : –

Om det vore enkelt skulle alla göra det. Sett utifrån verkar allt som rör flyttning ganska enkelt – eller hur?

Nu ska jag avslöja en topphemligt!

Vi arbetar otaliga timmar för våra värdefulla kunder bara för att se glädjen i deras ansikten.

Fungerande flytt hjälper dig när du bestämmer dig för att byta till en bättre lokal eller arbetsplats, men vi behöver också din hjälp. Vi behöver planera vårt tillvägagångssätt och genomföra det så att flytten går smidigt och störningsfritt. Därmed kan flytten av din organisation genomföras snabbare och enklare. Vi har en checklista som du behöver gå igenom så att vi kan få gjort saker smidigare.

  1. Utse en person som ansvarar för hela flytten av kontoret.
  2. I samband med att du packar, märk varje flyttlåda med vad de innehåller.
  3. Packa allt på ett smart sätt så att lådor och annat blir enkla att hålla och greppa.
  4. Ge oss en tydlig bild av ditt lager, din nya plats eller dina lokaler så att vi kan leverera dina flyttlådor där du vill ha dem.
  5. Se till att alla anställda deltar i kontorsflyttningar så att de känner sig delaktiga i ett team.
  6. Gör en säkerhetskontroll på din nya adress.
  7. Ta kontakt med din gamla och nya fastighetsägare så att det inte blir några problem med flytten.

Är du redo för nästa steg och att SÄTTA IGÅNG?

Lycka till med flytten, gott folk!

Ring Oss