Företagsflytt Stockholm

Ska ditt företag byta adress? Låt oss då hjälpa er. Vi är en professionell flyttfirma som specialiserat oss på företagsflyttar till och inom Stockholm. Fungerande flytt förstår att det aldrig är en riktigt bra tidpunkt att flytta en hel arbetsplats oavsett storlek, det är både tidskrävande och tar mycket energi. Vi vet dock hur man gör det på ett säkert och effektivt sätt. Medan vi på flyttfirma i Stockholm tar hand om allt som har med flytten att göra, kan ni som företag fokusera på era vardagliga rutiner och måsten.

Företagsflytt Stockholm

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan organisera just er Företagsflytt i Stockholm.

Oavsett om det är ett stort företag med hundratals anställda, inklusive tung och värdefull utrustning eller ett mindre personligt kontor, hjälper våra proffsiga medarbetare på Företagsflytt I Stockholm er att flytta företaget smidigt och säkert till den nya adressen.

Vårt team har dagligen under flera års tid utfört otaliga företagsflyttar i varierande storlekar över hela stor Stockholm. Varje kund är unik och vi skräddarsyr alltid så att flytten anpassas efter just ert företags behov, storlek och tidsramar.

Företagsflyttar är oftast känsliga då de kan involvera en hel del värdefull och ibland oersättlig utrustning. Vi har många års erfarenhet med bred kunskap inom området och utför alltid all logistik på ett varsamt sätt, det innefattar såväl nedmontering och packning samt även själva flytten.

Vi tror på en öppen dialog med kunden där vi gemensamt diskuterar de önskemål och krav ni har inför själva flytten. Våra medarbetare är seriösa och vi tar alltid dig som kund på allvar. Vi gör alltid, i samråd med kunden en tydlig planering och en övergripande plan för flytten där alla delmoment är medräknade. På så sätt kan vi garantera att flytten blir precis som ni önskar och för oss är det viktigt att det blir en säker och lyckad flytt.

Vill du veta mer om hur en företagsflytt går till?
SCROLLA NER

Exempel på förberedelser inför en företagsflytt

Håll dig uppdaterad med oss ​​för att hitta tips för företags flytten i Stockholm – för en effektiv och pålitlig flytt.

Planera företagets flytt i god tid innan så att flytten inte krockar med deadlines eller andra viktiga möten. Det är alltid en god idé att anlita ett proffesionellt bolag som kan utför flytten för att undvika stress och kunna fokusera på företagets egentliga uppgifter. Företagsflytt I Stockholm förbereder alltid en noggrann planering utav själva flytten och offererar alltid för flyttens alla moment.
Att ha en back-up på all sin jobb data är alltid en god investering då mycket kan gå förlorat i en stressad flytt. När vi utför företagsflyttar arbetar vi ofta samtidigt som de anställda på företaget och hjälper dem att montera ned och packa ihop sin utrustning.
Kommunikation med dina anställda och medarbetare är den viktigaste faktorn i varje Företagsflytt som du behöver tänka på. Håll dem uppdaterade med alla planer och scheman. så att de kan skapa sin egen checklista med det viktigaste uppgifterna.
  • Informera alla på kontoret om företagets nya lokaler.
  • Telefonnummer och adress
  • Uppdaterade affärsregler
  • Upp packning på den nya adressen
Varje företags flytt kräver lagarbete för att få framgång. När du anlitar en professionell flyttfirma, se till att de har tillräckligt med expertis, projektlednings kompetens samt bra kommunikation. Det är dessa kvaliteter som utgör skillnaden mellan en smidig flytt och en mindre lyckad flytt i Stockholm. När ni anlitar oss tillhandahåller vi packmaterial, nedmontering, packning, flyttstäd, tunga lyft, montering samt upp packning på er nya adress. Vi har resurserna och expertisen efter många års erfarenhet.

Varför ska ni välja oss för er Företagsflytt i Stockholm

Med oss är er Företagsflytt i Stockholm i säkra händer, våra medarbetare är professionella och erfarna. Vi sköter flytten åt er så att ni inte behöver kompromissa med ert vardagliga arbetsschema och kan fokusera helt på era dagliga uppgifter. Just nu erbjuder vi även en rabatt på er första flytt.

Tveka inte att kontakta oss för er säkraste företagsflytt!

Vi skräddarsyr alltid våra erbjudanden så att de ska passa just kundens önskemål och behov och varje företagsflytt är unik. Efter många år i branschen vet vi dock ganska väl vad våra kunder behöver hjälp med och har därför skapat en sida med prisexempel på företagsflyttar. Klicka här för mer information om priser.

Ta kontakt med oss redan idag, rabatten gäller endast en begränsad tid.

Vi ser fram emot att höra av er!