Effektiv flytthjälp i Stockholm med omnejd

Prisvärda tjänster med professionell flytthjälp i Stockholm anpassat efter ert behov, möblemang och budget.

Hämta din offert

Skräddarsydd flytthjälp efter ert behov, era förutsättningar och särskilda önskemål.

Se våra priser

Väldigt prisvärd flyttfirma

Vi erbjuder prisvärd flytthjälp i hela Stockholm till ett utav marknadens bästa priser.

Se priser

Flytthjälp i Stockholm

Flytthjälp-bohagsflytt-soffa

Vi är verksamma kring hela Storstockholm och kan hjälpa dig med allt från packa, emballera och flytta en stor villa eller en mindre lägenhet.

Fungerande flytt erbjuder även bärhjälp i Stockholm: Detta kan till exempel inkludera mindre jobb som att tex hämta ett badkar eller en tvättmaskin och slänga den på återvinningsstationen.

Vi erbjuder inte enbart traditionell flytthjälp i Stockholm utan vi tar även hand om mindre transporter. Vi flyttar inte bara hela lägenheter, utan kan även erbjuda bärhjälp i Stockholm.

Eller kanske vill någon i familjen få ett stort tungt bord, piano eller något annat flyttat till sig.

Tjänster vi erbjuder förutom komplett Flytthjälp i Stockholm som flytt och packning:

*Demontering och montering utav kontorsmöbler

*Hämta och lämna ett bord till/ett auktionsverk.

*Bära in ny beställda möbler som ställas utanför porten från transportföretag (sängar, soffor m.m)

*Bortforsling till återvinningsstation för möbler/ägodelar ni

önskar bli av med.

*Flytthjälp i Stockholm är även att hjälpa dig transportera tio

fullpackadd kartonger och en stol.

Bärhjälp i Stockholm är det gör vi gör bäst. Ring & boka eller skicka en kostnadsfri offert på hemsidan!

Begär offert

Vi fixar din flytthjälp i Stockholm

Vi är proffs på att emballera och det händer nästan aldrig att vi får skador. Men är olyckan framme är vi fullt försäkrade hos Länsförsäkringar, så du kan vara helt trygg. I värsta fall får du en helt ny möbel som vi betalar för!

Fungerande Flytt är flytthjälpen i Stockholm under ett mindre företag bestående utav 4 heltidsanställda och ett par stycken som går på timme.

Det gör att samtliga av våra anställda är fostrade i att vara kompletta flyttgubbar, vad gäller bärhjälp i Stockholm.

Där samtliga är extremt varsamma med möbler, vi emballerar perfekt, hur vi packar lastbilarna så att det står absolut säkert.

Eftersom vi är ett mindre företag med Flytthjälp i Stockholm. Tar vi väldigt seriös på kundbemötande och service. Anlitar ni oss så bjuder vi alltid på ett leende hur tung flytten än kan vara för oss. Vi är inte nöjda förens kunden är nöjd. Vi vet även att Flytthjälp eller bärhjälp i Stockholm kan vara mycket jobbigt känslomässigt för den som flyttar.

Därav vårt goda humör och att vi alltid försöker småprata lite och komma överens med kunden. Om det är något man önskar. Vi på Fungerande Flytt går den extra längden för våra kunder.

 

Våra packmästare har gått kurser för att lära sig att packa ömtåligt porslin på bästa sätt och hur vi ska emballera dyra tavlor med bubbelplast. Plasta sängar och soffor med rikligt av packmaterial som spännplatta.

Det finns många flyttfirmor som inte har trafiktillstånd eller försäkringar ifall något skulle gå sönder. Det har vi och kan bifoga vid mailkontakt innan vi sätter igång arbetet.

Vi går tillväga så att vi kommer överens om oftast ett (fastpris) med dom flesta kunder, ut efter preferens. Vi har ett väldigt billigt timpris om ni istället skulle vilja nyttja det.

Skicka bokningsförfrågan

Bekväma tilläggstjänster som exempelvis packhjälp

Vi är ett rekommenderat företag

Fungerande Flytt Stockholm AB är även rekommenderade av Reco.se och där blev vi årets företag både 2020:- samt 2021:- för att vi hade så nöjda verifierade kundomdömen. Mestadels av våra rekommendationer på Reco.se är verifierade kunder.

Varje gång vi skickar en faktura så får varje enskild kund logga in med bank-id och verifiera rekommendationen.

Vi kan men stolthet säga att vi inte fått en enda dålig rekommendationer på Reco.se om Flytthjälp i Stockholm eller bärhjälp.

Vi låter våra kunder tala för oss själva! Boka oss och du kommer bli nöjd med din flytt garanterat!

Vad som kännetecknar Fungerande Flytt Stockholm AB är att vi löser problemet. Där en annan stor Flyttfirma som skickat sämre killar kanske vägrar lyfta ett tungt kassaskåp.

Vi erbjuder även flytthjälp i Stockholm  med tunghantering: vi gnäller inte över tunga möbler eller kassaskåp. Fungerande Flytt filosofi är att vi löser problemet för kunden. Så kunden blir nöjd – vilket resulterar i att vi på FF blir ännu mer nöjda!

När du bokar med oss så vet du med all säkerhet att vi klarar av det som skall. Vi är fullständiga proffs och vi löser problemet!

Dessutom behöver du inte oroa dig över att ansöka om RUT-avdrag. Den ansökan sköter vi helt åt dig så att du bara kan fokusera på och njuta av ditt nya boende.